VELKOOBCHOD OSVĚTLENÍM PRO VAŠE SKVĚLÉ PROJEKTY

PROSTOROVÁ SVĚTLA

FLOOD LIGHT

Průmyslové svítidlo se vyznačuje hliníkovým tělem, které je ideální pro chlazení svítidla. Výhodou svítidla je polohovatelné nastavení a všestranná instalace umožňuje svítidlo zavěsit nebo přisadit. Vyznačuje se vyšší svítivostí s menším příkonem a má velmi nízký profil.

LED FLOOD LIGHT

Průmyslové svítidlo se vyznačuje hliníkovým tělem, které je ideální pro chlazení svítidla. Výhodou svítidla je polohovatelné nastavení a všestranná instalace umožňuje svítidlo zavěsit nebo přisadit. Vyznačuje se vyšší svítivostí.

LED FLOOD LIGHT

Průmyslové svítidlo se vyznačuje hliníkovým tělem, které je ideální pro chlazení svítidla. Výhodou svítidla je polohovatelné nastavení a všestranná instalace umožňuje svítidlo zavěsit. Vyznačuje se vyšší svítivostí, má
velmi nízký profil a kulaté tělo.

LED FLOOD LIGHT

Kvalitní LED svítidlo, které přispívá k efektivnímu osvětlení prostředí. Určeno pro všechny venkovní prostory. Jedinečný design vytváří dokonale jednotný vizuální vzhled a překonává konvenční HID systémy. Vyznačuje se nízkou hmotností a vysokou účinností.

FLOOD LIGHT

LED svítidlo vyniká fantastickým designem a je vhodné pro sportovní osvětlení. Tělo svítidla je z hliníkového materiálu s vynikajícími antikorozními vlastnostmi. Úhel úzkého paprsku je vhodný pro velké sportovní hřiště. Vyznačuje se nízkou hmotností.

HIGH BAY THOR

Průmyslové LED svítidlo určené do velmi prašných prostor. Pomocí unikátnímu profilu chladiče se na chladící plochu nezanáší nečistoty. Svítidlo má lehkou, ale robustní konstrukci. Optická část zajišťuje ideální rozptyl světla.

LED BOLLARDS LIGHT

Sloupkové svítidlo určené pro osvětlení chodníků a cest k různým objektům. Svítidlo se vyznačuje unikátním a moderním designem. Inovativní světlo, které zvyšuje estetiku a kreativitu osvíceného místa. Možnost vybrat výšku sloupku mezi 0,5 m a 0,9m. Možnost rozšířit o DALI modul.

Přejít nahoru